Oppdatering fra januar

Januar er nesten over og både dame og herrelaget har begynt det nye året på en god måte. Herrelaget begynte året med å slå Årstad borte med siffrene 22-25 den 15. januar. 10.-11. januar spilte damene bortekamper mot Stryn og Førde, noe som endte med seier i den første og tap i den andre. Den 17. spilte damene borte mot Os og tok en sterk 23-36 seier.

Forrige helg var det håndballfest i Bjørnarhallen og både herrene og damene vartet virkelig opp med festhåndball! Damene satte standarden med en knusende 35-13 seier over NHHI. For fjerde kamp på rad ble Therese Heggem kåret til Bjørnars beste spiller. I morgen spiller damene bortekamp mot Jotun og forhåpentligvis tar de med seg spillegleden og de gode prestasjonene fra forrige uke og sikrer flere poeng. 

Etter damekampen tok herrene i mot Åsane i en kamp som endte med hjemmeseier 26-19 til Bjørnar. Erlend Storegjerde ble kåret til lagets beste spiller. 

På torsdag tok herrene nok en seier i 2. divisjon da de slo Bergen HK 23-33 på bortebane, etter å ha ledet 9-15 til pause. Brødrene Storegjerde var i storform og puttet til sammen 15 mål, Preben Madsen og Andreas Eliassen fulgte med henholdsvis 7 og 6 mål. Dermed stor Bjørnar med 3 strake seire før de møter Sotra på hjemmebane neste søndag.

Med det klatrer Bjørnarherrene til tredjeplass på tabellen, men er bare ett poeng bak Stord 2 som har to kamper mer spilt. Hele tabellen kan du se her. Damene ligger for tiden midt på tabellen men kan klatre dersom den gode formen de har vist i januar fortsetter utover sesongen. Tabell og de seneste resultater kan du se her.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Publisert i Ukategorisert