Kamper 18.02.2015

PhotoGrid_1424448541384
På torsdag spilte både dame og herrelaget kamp i Bjørnarhallen. Damene tapte 25-28 mot serieleder Fyllingen. Anne Birthe Korsmo bidro sterkt med sine 6 mål, mens målvakt Helene Tøsdal ble kåret til Bjørnars beste spiller. Med dette ligger Bjørnar på en femteplass i serien. De to neste kampene vil være bortekamper for damene mot Voss og Sotra, før de igjen spiller hjemme 22. mars.

Det gikk imidlertid bedre for herrene som slo Bergen Vest 34-28. Også her hadde målvaktspillet stor innvirkning og Ola Kihle ble kåret til Bjørnars beste mens Marcus Rødland Storegjerde bidro stort offensivt med 11 spillemål. Herrene er i storform for tiden og ligger på andreplass i serien, etter å ha vunnet de 6 siste kampene. Neste hjemmekamp er 15. mars etter to bortekamper mot FyllingenBergen 2 og Stord Elite 2, vi håper den gode formen fortsetter!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Publisert i Ukategorisert