Allmøte om jentehåndballen i Bjørnar

Bjørnar Håndball inviterer til allmøte om jentehåndballen i klubben i Bjørnarhallen mandag 6.juni kl 1900. Her kan alle med engasjement for å utvikle jente- og damehåndballen komme med sine ideer og innspill til hvordan klubben kan skape et godt tilbud for unge spillere. Se hele invitasjonen under.

Hei alle Bjørnarvenner!

Opprykksjubel BjørnarÅrets sesong er over og vi er i gang med å planlegge neste sesong.  Og det er jo ingen hemmelighet at vi på jentesiden har hatt utfordringer i mange år. Vi har hatt få spillere på mange årganger og det er først fra J13 og nedover at det er gode årganger med spillere. Fra J14 og opp til damelaget er det kun J16 årgangen (J15 i fjor) som har hatt lag i serien i sesongen 15/16.

Og nå er dessverre også dette laget på vei til å gå i oppløsning. Og damelaget vil pga dette ikke påfyll av spillere fra aldersbestemte lag og sliter dermed å ha en tropp som kan stille i 3.divisjon. Snittalderen på 3.divisjonslaget er relativ høy, og med tanke på at det ikke kommer spillere fra aldersbestemte lag, kan dette føre til at laget etter hvert vil gå i oppløsning siden det ikke kommer unge spillere inn på laget. Vi kan derfor risikere at vi fra neste sesong ikke har lag fra J14 og oppover. Dette mener vi er en stor krise for klubben vår.

Så er spørsmålet; hva gjør vi med dette?  Og er det mulig å gjøre noe med dette?

Vi tror en start kan være at alle som har hatt eller har noe å gjøre med dame/jentehåndballen i Bjørnar samles til et allmøte.  Der vi setter oss i mindre arbeidsgrupper og kommer opp med tiltak og mål som kan føre til at vi skaper et tilbud som gjør klubben attraktiv for de spillerne som er aktuell for spill i klubben vår. Det er spillere der ute som har sluttet eller som spiller for andre klubber, som vi må forsøke å få tilbake til klubben. Men da må vi ha et godt tilbud som vi og de tror på.

Og dette haster. De spillerne som er igjen i klubben har begynt å se seg om etter andre tilbud. Og de vi evt skal få tilbake til klubben må vi få i tale snarest, slik at vi kan få et J16 lag opp å gå. Det er vi nødt til! Hvis ikke kan vi risikere at Bjørnar blir en «fattigere» klubb i mange år fremover.

Så vi innkaller herved til et allmøte i Bjørnarhallen der vi starter denne prosessen og prøver å skape entusiasme rundt jentesiden i klubben.

Allmøte blir mandag 6.juni kl 19. Vi håper mange setter ev et par timer til dette. Alle som har interesse for jente og damehåndballen i Bjørnar er velkommen.

Mvh

Styret i Bjørnar Håndball

 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Publisert i Ukategorisert