Til Bjørnarspillere og deres foresatte

Vårspretten 2017 står for døren og vi har i år som i fjor stor påmelding.  339 lag er påmeldt fordelt på 128 i minihåndball, 95 i J/G f 2006 og 2007 og 116 i den ordinære turneringen. Vi skal avvikle svært mange kamper i perioden 19. April til 13. mai. For å få til en god turnering er vi avhengig av at spillerne stiller opp som sekretærer og at foreldrene er villige til å være bodselgere eller billettselgere. Vi håper derfor på positiv respons når vi ber om hjelp til ulike oppgaver under årets turnering.

Med vennlig hilsen
Erlend Vågane, Arild Eliassen, John Halvor Sæle, Wibeche Tunes, Geir Børhaug, Agnethe Sæle, Svein Arne Myklebust

Oversikt over spilledager.

Forslag til bod og billettselgere i minhåndball

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Publisert i Ukategorisert