Bjørnar sterkt representert på Talentsamling

Helgen 2. og 3. juni inviterte Region Vest til den årlige talentsamlingen i Sotra Arena. I år var det spillere født 2003 som skulle samles for en sosial helg med mye håndballfaglig input. Av de 50 guttene som var plukket ut denne helgen kunne vi finne hele syv Bjørnarspillere. Også på jentesiden var vi representert med én spiller.

Helgen bestod av i alt fire treninger, med ulikt fokusområde hvor spillerne fikk muligheten til å vise frem ferdighetene sine. I tillegg ble det holdt foredrag om mental trening og kosthold med representanter fra Olympiatoppen. 

Etter helgen ble det klart at både Rayan, Endre og Tobias (Daniel reserve) ble plukket ut til å være blant de åtte som skal representere Region Vest på den sentrale talentsamlingen i Skien 6.-9. august. Her samles de største talentene fra hver region i landet for en uke med håndballfokus. 

Vi gratulerer med uttaket og ønsker alle lykke til på samling!


Fra venstre : Kasper Bremnes, Jakob Høisæter, Thea Iversen Haukeland, Tobias Holm, Daniel Tyssedal, Rayan Bendjaoui, Thomas Hansen. Foran : Endre Baartvedt

Uttak til sentral talentsamling:
https://www.handball.no/regioner/region-vest/nyheter-region-vest2/nyheter_regionvest/2018/06/sentral-talentsamling/#Reserver_gutter

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Publisert i Barn og Ungdom Merket med: