Beachdag

Bjørnar Håndball inviterete alle beachlagene til intern turnering som en forberedelse til aktivitetsserien i regi av Region Vest.

Foto: Bjørnar Media

Bjørnar (Beach)Håndball

Bjørnar Håndball inviterte alle beachlag til en intern beachturnering på Hjellvik på Osterøy i forkant av aktivitetsserien.

6. – 9. juni spiller våre Bjørnar beach-håndballag aktivitetsturnering ved Fysak og på Kjøkkelvik. Klubben inviterte for forkant av dette våre beach-håndballag til en ettermiddag med kamper, grillings og bading.

Sommer, sol og varme

Osterøy viste seg fra sin beste side med strålende sol og en temperatur som er beachåndballen verdig. Et godt lag med solkrem og hyppige væskepåfyll ble viktige for an lang og god ettermiddag på Hjellvik. 

Lagene spilte internkamper mot hverandre hele ettermiddagen. Her var det ingen forskjell mellom jente- og guttelag. Alder hadde heller ingen betydning. Mange hadde aldri spilt beach-håndball før og dette bø både på utfordringer, men ikke minst mye mestringsfølelse og latter både på og utenfor banen. Mellom kampene var det muligheter for å se på de andre eller ta turen ned til vannet der de tøffeste hoppet i havet. 

Tusen takk

Vi ønsker å takke Renate Svendheim som disket opp med handling av mat, prepping og grilling. En stor takk også til Andrea Svendheim som dømte alle kampene, og ellers takk til foreldre og spillere som var med på å gjøre dette til en fantastisk dag. 

Det blir nok ikke siste gang vi tar Bjørnarbussen til Osterøy for å invadere Hjellvik med god stemning og klubbygging! Alle for én, Bjørnar for alle! 

Bjørnarbussen kjørte spillere tur/retur fra Hjellvik. 

Fornøyde rekruttjenter og foreldre.