en suksessrik kveld

Tirsdag 7. november arrangerte klubben en kveld med foredrag og mingling for alle ungdom og voksne i Arna. Foredraget holdt Marco Elsafadi, og temaet var samspill, ansvar og sunn selvsnakk.

En mann med mye kunnskap
Marco Elsafadi, tidligere toppbasketballspiller, palestingsk flyktning og vinner av Mesternes Mester, besøkte Bjørnarhallen på tirsdag kveld for å holde et inspirerendeforedrag for spillere, foreldre og trenere i klubben.

Marco Elsafadi, født i 1976, kom til Norge med familien i 1987 og har en imponerende 12-årig karriere på det norske landslaget i basket.

Han har også dedikert mye av sin tid til å hjelpe barn og unge. I 1993 startet han sitt engasjement, og i 2002 grunnla han organisasjonen “New Page,” som jobbet med å støtte vanskeligstilte ungdommer, håndtere rusproblemer, skoleskulk, fritidsproblemer og vold. Organisasjonen vokste raskt og ble en viktig støttespiller for barnevernet i Oslo, Bergen og Stavanger.

Mingling og mat
Hele Bjørnarhallen ble brukt for foredraget. Før foredraget var det ordnet med mat, drikke og rom for å snakke sammen. Klubben ønsket at dette ikke bare skulle være et inspirerende foredrag, men og en møteplass for å kunne snakke med medmennesker. 

Tankevekker
Under foredraget i Bjørnarhallen snakket Marco om viktigheten av de spørsmålene vi stiller oss selv og andre, og hvordan disse spørsmålene kan påvirke vår personlige utvikling. Han fortalte personlige historier om seg og din familie og hvordan laget er det som betyr noe. Enten laget er håndballaget, familien eller klassen. Han delte også innsikt om mestring og hvordan våre mål og ambisjoner kan påvirke vår vei til suksess. Foredraget var en suksess og etterlot et positivt inntrykk på deltakerne. Deltagerne kjente seg igjen i flere av anekdotene som ble fortalt og fikk nok enten en bekreftelse eller en tankevekker på egne ord og handlinger.

Årets unge ildsjel
Etter foredraget hentet Marco Elsafadi Gedeon Sagay ned fra tribunen for at klubben skulle få en mulighet til å gratulere Gedeon med Årets unge ildsjel. Stående applaus mottok Gedeon gaven fra klubben.

 

Som en takk til Marco for et inspirerende og tankevekkende foredrag for hele klubben ga vi Marco en Bjørnarpakke som vi håper han setter pris på.

Bjørnar IL vil og rette en stor takk til Sportslig Utvalg og BoU for arrangementet, klargjøringen av mat og ikke minst initiativet til denne kvelden.

Velkommen til Foredrag Foto: Bjørnar Håndball

 

Mingling og mat før foredraget Foto: Bjørnar Håndball

 

Video: Norges Håndballforbund Region Vest

Velkommen til foredrag Foto: Bjørnar Håndball

 

Bjørnarflagg var pyntet i hallen Foto: Bjørnar Håndball

 

Inspirerende foredrag Foto: Bjørnar Håndball

 

Kiosken holdt åpen for de som ville ha noe godt Foto: Bjørnar Håndball

 

Lefser, sushi og boller ble servert Foto: Bjørnar Håndball

 

Dempet belysning Foto: Bjørnar Håndball

 

“Opp med hånden de som har opplevd…” Foto: Bjørnar Håndball

 

Caps, lue og sekk var noe av det som inneholdt i gaven Foto: Bjørnar Håndball

 

Fornøyde lyttere Foto: Bjørnar Håndball

 

Stående applaus til Gedeon Foto: Bjørnar Håndball