Frivillighetsprisen 2022

Søndag 4. desember ble årets Frivillighetspris delt ut i Bjørnarhallen. Mottakerne i år er Rolf Henning Ånensen og Kenneth Oen! 

I pausen i Bjørnarherrenes kamp mot BSI søndag ble vinneren av årets Frivillighetspris kunngjort i Bjørnarhallen. Klubben har den siste måneden mottatt nominasjoner til kandidater før juryen har valgt ut årets vinner.

For å lokke vinnerne til hallen var laget til Rolf Henning valgt ut som supersupportere for anledningen. Dermed fikk Rolf Henning godt oppbacking når han kunne komme frem og motta prisen. Les hele begrunnelsen for hvorfor Rolf Henning er en meget verdig mottaker av årets Frivillighetspris under. 

Kenneth Oen var ikke til stede under utdelingen 4. desember og fikk utmerkelsen først under Lerøy-arrangementet i Bjørnarhallen 17. desember. Dermed kunne også Kenneth motta prisen skulder-til-skulder med spillerne sine. 

 

Vi ønsker i forbindelse med Frivilligehetens dag, 5. desember, å takke Rolf Henning, Kenneth og alle andre frivillige som bidrar til at barn, unge og voksne får oppleve mestringsfølelse og skape minner og relasjoner som varer livet ut. Uten frivillige er det umulig å drive et idrettslag og klubb! 

Tusen, tusen takk! Alle for én, Bjørnar for alle! 

Rolf Henning Ånensen sammen med J2013 som han nå er trener for. 

Begrunnelse fra forslagsstiller; Rolf Henning Ånensen:
Vil nominere Rolf Henning Ånensen for hans fantastiske engasjement i ballsidighet for jenter 2013. Rolf er en tydelig og dyktig trener. Han er dedikert, engasjert og ser jentene. Han er en motor i trenergruppen som har glede av å samarbeide med han og foreldre i gruppen  opplever han som en trener som får det beste ut av jentene våre. 2013 jentene er jenter fra Ådnamarka og Garnes og de har hatt stor utvikling både i fotball og håndball. Kjernen er den samme, i håndball ble Lone også endel av laget nå i høst. Selv om Rolf sitt barn ikke skal spille eller han selv ikke er satt opp som trener så kommer han gjerne likevel. Eksempel er en kald høstmorgen i Salhus i regn. Siste seriehelg på fotball. Rolf kommer sammen med datteren tidlig på morgenen og er i mange timer før han har annet ærend. Eller på Osterøy når noen av 2013 jentene skal spille fotballkamp for 2012. Da kommer han og datteren og ser på selv om det er liten høststorm og regnet bøtter ned. Også i håndballhallen kommer han selv om hans barn ikke skal spille. Han følger opp og deltar, selv om andre trenere kan ta kampene eller treningene. Dersom det er mangel i dugnadshjelp stiller han opp, eller ledsager på diskotek på cup – han gir alltid ekstra for jentene og oss foreldre. Han er en stor bidragsyter til trivsel i hele gruppen, noe som igjen bidrar til at vi har et solid trenerteam rundt jentene og engasjerte foreldre som for litt siden hadde en super opplevelse på håndballcup i Florø. Rolf har i en årrekke også bidratt for andre lag da han har flere barn som har vært aktive i Bjørnar. Han er også med i sportslig utvalg i Bjørnar. Rolf Henning Ånensen er en glimrende kandidat til frivillighetsprisen

Begrunnelse fra forslagsstiller; Kenneth Oen:
Mange fine personer og navn som vi ikke hadde klart oss uten i Bjørnar håndball. Både trenere og støttepersoner rundt ulike lag og klubben forøvrig. Mange flinke folk som bidrar og yter det lille ekstra. Mye kreativitet og gode ideer som bidrar til å danne en klubb for alle. Det setter jeg pris på. Noen av disse personene er ansatt i klubben og har dette som en del av sin arbeidshverdag. Men det er et navn som dukker opp hos meg. Som har 100% stilling utenom sitt verv i klubben. Denne personen ofrer hele sin fritid i hallen. Med sitt engasjement og interesse for håndball., ulike lag og enkeltspillere mener jeg det er på sin plass med en liten oppmerksomhet fra klubben. Det har han virkelig fortjent. Han har også vært min trener for mange år siden og er like engasjert nå som for 30 år siden. Det er Kenneth Oen. Tar av meg hatten. Klubben hadde ikke vært den samme uten han. 

I forkant av seniorkampen var møterommet dekket til julelunsj for Æresmedlemmene i Bjørnar Håndball. 

 

Æresmedlemmene og styret koser seg med julelunsj. 

 

Juryen som har måttet velge bland alle nominasjonene som har kommet inn i år.