Bringkvalik for Bjørnarjentene

Bjørnarjentene klar for kvalik til Bringserien 2019/2020

Foto: Skjermdump

Tøffe dager med harde kamper

Fredag ettermiddag reiste Bjørnarjentene til Sandnes for å spille kvalifisering til Bringserien. Lørdag og søndag blir det harde håndballkamper mot lag som ønsker å spille i Bringserien.

Ny trener i teamet

Etter noen år med Trine Rese og Andreas Aarseth på benken, har Bjørnarjentene fått en ny hovedtrener i trenerteamet. Trine Rese forsetter, men hovedansvaret har Lars Kristian Garnes. Garnes spiller til vanlig på herrelaget, og har fra forrige sesong samlet erfaring som håndballtrener før han tok steget som Bjørnarjentenes hovedtrener, og skal lede de under kvalifiseringen til Bringserien.

– Dette er en ny opplevelse for de og det handler like mye om å gjøre det til en god opplevelse, som det handler om resultater. Vi møter tre gode lag som vi vet lite om, og jeg vet vi har muligheter til å kvalifisere oss, men det blir tøft. Kommenterer Garnes

Siden mai har Bjørnarjentene tatt steget inn i troppen til damelaget, og har gjort det utmerket på parketten sammen med de rutinerte og eldre Bjørnardamene.

– Vi har hatt en god oppkjøring med masse trening med spillere som er eldre. Dette gjør at de må være ekstra skjerpet og på i alle situasjoner på trening. Dette skal vi dra med oss inn i kampene i helgen. Svarer Garnes.

Bjørnarjenter i kvalifisering til Bringserien

Dette er det første laget på lenge at et jentelag i Bjørnar prøver seg på Bringserien. Det gjør det ekstra spennende, og jeg er sikker på at vi skal bite godt ifra oss. Både trenere og spillere gleder seg utrolig mye, og jeg er nok den som er mest spent. Sier Garnes.

I troppen til Bjørnar er det en god blanding av jenter som kommer fra Bjørnar og Osterøy, det er og både 03, 04 og 05 spillere i troppen. Noe som gjør dette til en god blanding av talentfulle spillere som er ekstra klar for kampen om plass i Bringserien.

Det er spennende, og vi skal vinne. Jeg føler meg godt trent og er sikker på at vi skal gjøre det godt i helgen! Føler meg klar, skikkelig klar! Svarer midtbacken Lene Heimnes.

Møter lag både fra øst og sør

Bjørnarjentene møter Sandnes HK, Tindlund og Oppsal.
Lørdag
Sandnes HK – Oppsal 12:00
Bjørnar – Tindlund 13:30
Oppsal – Bjørnar 16:00
Tindlund – Sandnes 18:00

Søndag
Tindlund – Oppsal 10:00
Sandnes – Bjørnar 11:30

I år er det Bjørnar jenter 2003 som skal kjempe om plass i Bringserien. Foto: Privat

En del av troppen til Bjørnarjentene Foto: Bjørnar Media

Mens Bjørnarjentene kjemper i Sandnes, har Bjørnarguttene kvalifisering til Bringserien i Bjørnarhallen. Foto: Bjørnar Media