OPPDATERING 30.12.23

Bjørnardamene 3. og 5. divisjon

For første gang på flere år fikk vi i år gjennomført en meget bra oppkjøring. Med god hjelp fra Andre’ Leknessund Wik, Lin Wæhle og solid gjennomføring av jentene, har vi kunne møte sesongen i god fysisk form. Spillestilen vi har lagt opp til de siste to sesongene krever at vi orker, både fysisk og psykisk. 

Sesongen startet dessverre med et surt ettmålstap, før vi fikk skuten på rett kjøl. Etter dette har vi gjort reint bord, og går inn i siste 10 kampene med gode muligheter for å kjempe om opprykk. Sotra og Viking TIF puster oss i nakken, så vi er avhengig av å holde konsentrasjonen og sulten oppe hele veien inn. 

Årets dametropp består av et bredt spenn i alder. Felles for alle er at vi har en veldig sterk tilhørighet til Bjørnar og Arna, noe som er veldig positivt. De eldste tilfører rutine, ro, og er flinke til å veilede de yngre. Det som er ekstra gledelig i år er at vi har mange yngre spillere som virkelig har tatt steget fra og banke på døren, til å bli dominerende spillere i laget og i divisjonen. Det er en veldig uredd mentalitet i gruppen, og en trygghet rundt at det er lov å gjøre feil, og at den eneste store feilen vi kan gjøre er å bli passive og redde. 

Utover våren vil vi fokusere på å utvikle spillestilen vår. Vi skal drive tempoet enda mer i kampene, men få ned feilprosenten dette av og til medfører. I tillegg skal vi bli enda råere, og litt mer uforutsigbare i forsvar, samt bli bedre på valgene vi tar i det etablerte angrepet. 

5.div består i år delvis av «gamle legender», og yngre lovende fra damegruppen. Etter opprykket fra 6.div i fjor har vi i år samarbeidet om laget. Dette har gått veldig fint, og vi har også her posisjonert oss bra til å kjempe om et nytt opprykk. Å få et Bjørnar andrelag i 4 div vil være veldig viktig for oss i det lengre løp da det vil gi god utviklingsarena for kommende seniorspillere i Bjørnar. Vi skal jobbe knallhardt utover våren for å oppnå våre mål, så får vi telle opp i april. 

Til slutt ønsker vi å takke alle som har støttet oss så langt, og håper å se dere i Bjørnarhallen også på nyåret. Snakkes i hallen! 

Andreas Aarseth – trener damelaget