Den nye Bjørnardrakten er her!

Sesongen 2020/21 spiller junior- og seniorlagene med nydesignet bjørnardrakt dekorert med supporterternes navn. I den forbindelse har vi laget en promofilm du kan se øverst på siden. 

Tidlig sesongen 2019/20 startet ideen om et nytt design på draktene for junior- og seniorspillerne. Vår egen Stephanie Børhaug har stått for designet, som vi er veldig fornøyd med. Ideen var å selge plass til supporterne for å få navnet sitt på draktene. Dette for å vise oppslutningen rundt lagene, samtidig som det ble en viktig inntektskilde for klubben. 

"Alle for én, Bjørnar for alle"

Drakten pryder både mottoet og hundre navn rammet mellom Bjørnarmønsteret.

100 navn

Like etter at startskuddet for salg av navn startet, ble landet stengt ned på grunn av korona. Både klubben og folk flest gikk en usikker tid i møte. Da er vi enda mer stolt, glad og imponert over at folk stilte opp. Til slutt hadde vi over 100 navn på drakten. Her var det familier, bedrifter og andre supportere som tinget plass. Også flere aldersbestemte lag gikk sammen og kjøpte plass på den nye drakten. Vi ønsker å takke alle som har bidratt og støttet opp i en vanskelig tid. 

I fronten av drakten vises også “Takk til helsearbeidere i kampen mot Covid-19” som et symbol på hvilken tid vi har vært og fremdeles skal gjennom. Bidraget kom fra G2003 hvor flere av guttespillerne går  Helse-linjen ved Arna videregående med håndball som toppidretts valgfag.

Draktsponsor

Juniorlagene har allerede tatt i bruk den nye drakten og vi venter nå i spenning på når seniorlagene igjen kan begynne å kjempe om poeng i sine divisjoner.

Alle for én, Bjørnar for alle!