Videre i BRINGserien

Alexander og resten av G16-guttene hadde en god helg i Oslo.

Bjørnarguttene kvalifiserte seg til BRINGserien

Helgen 8. og 9. september var Bjørnar G16 i Oslo og spilte om retten til å kjempe mot de tøffeste gutta i klassen når BRINGserien kastes igang senere denne sesongen. Det endte med seks poeng og full pott!

Eventyret startet med en sosial togtur på fredag ettermiddag. Ferden gikk til Lillestrøm der guttene tok en tidlig kveld på Scandic Hotell. Etter en næringsrik hotellfrokost tok gutta toget til Frogner og Frognerhallen hvor det hele skulle avgjøres. Motstanderne denne helgen var Tromsø, Grane Arendal og vertskapet Frogner. I en enkel serie ville nummer én og to i gruppen være direkte kvalifisert til BRINGserien, nummer tre fikk en ny sjanse senere og siste lag måtte pakke BRING-bagen for sesongen.

Tromsø var første motstander ut. Et lag som var helt nytt for guttene, men et lag bestående av mange gutter født 2003, som Bjørnars eget lag. Lagene fulgte hverandre tett og gikk til pause på stillingen 11-11. I 2. omgang takket derimot Bjørnarguttene for følget og innkasserte en solid 17-24 seier. Kun seks innslupne mål i omgangen vitner om solid forsvar og målvaktspill.

Lørdagens andre motstander var hjemmehåpet Frogner. På papiret var osloguttene favoritter, men våre unge menn ville det annerledes. En strålende forsvarskamp gjorde at de blåkledde kunne juble etter 20-19 seier. Deretter bar det tilbake til hotellrommet for å lade batteriene til nok en viktig kamp søndag.

Grane Arendal var siste motstander ut. Etter å ha slitt litt med presisjonen i de tidligere kampene i helgen leverer guttene sin beste kamp når det virkelig gjelder. Alle spillerne bidrar med sine styrker og viser hvilket potensiale som bor i gjengen. Når klokken i hallen ringer viser tavla 28-21 til arnaboerne – en ordentlig lagseier. Tarjei blir kåret til lagets beste spiller gjennom helgen etter å ha terrorisert motstandernes målvakter med kontringsmål, lobber og trickskudd. Også Jone får hederlig omtale fra juryen for sine spesielle kvaliteter.

Vi gratulerer spillere og trenere med en fantastisk prestasjon og gleder oss til å følge laget videre gjennom sesongen. Heia Bjørnar!

Jone Oen fikk hederlig omtale fra juryen etter helgens BRINGkvalik. Som eneste 04er i flokken viste han lite frykt for sine eldre motstandere.  Foto: BjørnarMedia