Høsthilsen fra styret i Bjørnar håndball

Pris- og kostnadsøkning i samfunnet skaper også økonomiske utfordringer i idrettslaget Bjørnar, men desto viktig at vi fortsatt lykkes med å skape idrettsglede. Til tross for økte kostnader forsøker vi å opprettholde tilbudene og også til lavest mulig kostnad for våre utøvere.

For å kunne tilby det samme tilbudet i idrettslaget som i tidligere år må vi derfor jobbe med å øke inntektene. Inntektene i idrettslaget kommer i form av tilskudd og støtteordninger, sponsormidler og samarbeidsavtaler med bedrifter og lokalt næringsliv. I tillegg kommer gaver, medlemskontingent, utøvere og foresatte som stiller til dugnad, publikum som kommer i Bjørnarhallen og støtter sine lag og som kjøper kaffe, vafler eller pølse i brød i kiosken og som løser billett. Med publikum kommer også det gode samværet og støtten til lagene uansett resultat.

Bjørnarlotteriet og loddsalg som vanligvis starter på denne tiden blir i år erstattet med julekalender. Kalendere vil bli klar om noen uker og med et godt salg fra lag og spillere håper vi dette bidrar med gode og nødvendige inntekter. Vi håper mange har mulighet til å kjøpe kalender når salget starter og at det blir spennende å åpne lukene i desember.

I høst har vi jobbet med Bjørnars grunnmur og i september var siste mulighet til å få navnet sitt på en egen murstein. Dette er et av flere muligheter vi har sett på som kan bidra til økte inntekter. Det gjenstår noe arbeid enda før vi kan «sammenstille» mursteinene og dele resultatet med dere.

Vi håper fortsatt på å få innvilget støtte til flere søknader til ulike prosjekter og aktiviteter.

Det er svært positivt at så mange bedrifter støtter opp om idrettslaget, og det jobbes fortsatt for å etablere samarbeid med flere bedrifter. Kjenner du bedrifter som ser verdien av å støtte aktivitetene i Bjørnar er vi svært takknemlig om du kan formidle eller bidra til å sette oss i dialog med disse.

Nå i høstferien gjennomføres Nyhill håndballskole for 57 deltakere. Dette er idrettsglede og samhold på sitt beste og et flott tilbud for barn i Arna i høstferien.

Takk for all hjelp og innsats fra instruktører og andre som støtter opp om dette tilbudet💙 Vi ønsker utøvere, medlemmer, foresatte og våre samarbeidspartnere fortsatt god høstferie!

Hilsen fra styret
Arild Sellevåg Litlekalsøy
styreleder