Isac på landslagssamling

10.-14. oktober var Isac Tveit på landslagssamling med LM04 og spilte kamper mot Danmark. Det ble to tap, men likevel en god opplevelse for den unge, lovende Bjørnarmålvakten. 

Hvordan er en typisk dag på samling med LM04?

En typisk dag på samlingen var å spise felles frokost klokken 9, før vi hadde håndballtrening i 11 tiden. Etter det var det lunsj og et lite måltid før vi hadde styrketrening, og så var det middag og kvelds. I løpet av dagene var det også flere møter, alt ifra videomøter til individuelle møter med keepertreneren.

Hvordan var det å spille med flagget på brystet?

Det var en helt syk følelse, selv med mye nerver og tanker prøvde jeg bare å nyte øyeblikket og slappe av.

Er du fornøyd med egen innsats under samlingen? Hvordan ble det med spilletid?

Jeg er fornøyd med egen innsatt under samlingen ja, og fikk mange gode tilbakemeldinger fra trenerene. Vi var tre målvakter som spilte totalt 30 minutter i kampene.

Har du noen tips til andre som har en drøm om å spille på landslaget?

Mitt beste tips ville vært å ha det gøy med håndball og trene. Hvis du koser deg på trening og samtidig får mye mengdetrening er det stor sjanse for å lykkes.

Hva tar du med deg fra samlingen inn i egne klubbtreninger?

Som sagt fikk jeg mange gode tilbakemeldinger, og har fått punkter jeg må jobbe med som keepertreneren har gitt meg. Disse punktene skal jeg jobbe med på trening ved å fokusere ekstra mye på det under klubbtreninger. 

Hvorfor falt valget på Bjørnar når nytt lag skulle velges for sesongen?

Da jeg så på mulighetene over klubber i Bergen var det mye med Bjørnar som  gjorde det fristende. Det er ekstremt god stemning i spillergruppen, med et godt treningstilbud. Jeg har mange venner i klubben, og det er tillegg stor interesse rundt klubben. Ikke minst virket prosjektet ekstremt spennende, ett lag som var én seier unna å rykke opp til 1. divisjon i fjor. Det var veldig vanskelig å skulle velge en annen klubb foran Bjørnar.

Hvilke tanker har du om sesongen foran dere i 2. divisjon?

Jeg tror det blir en tøff sesong i 2. divisjon i år. Vi har kommet godt i gang utenom kampen mot Sandnes. Men jeg forventer at vi kjemper helt i toppen som i fjor, og har troen på at vi klarer å komme helt til topps i år.

Kamp mot Nærbø 2 på søndag. Hvorfor burde folk ta turen til Bjørnarhallen?

På søndag møter vi Nærbø 2 i ett toppoppgjør, laget som vant serien i fjor. Dette vil bli en kamp med veldig høyt tempo, og vil bli kjempe spennende. Og vi vil trenge din hjelp for å lage ekstra god stemning i bjørnarhallen på søndag.

Referatene fra kampene mot Danmark finner du på Norges Håndballforbund sine sider her og her.