Julehilsen fra styret

Tidligere i høst kunne Bjørnar håndball feire 77 år. Idrettslaget har vært med å forme generasjoner i Arna, bygge fellesskap og være en arena for sunn konkurranse og personlig utvikling.

Bjørnar Gull deltok i høst på Landsturnering på Lillehammer! Dette er en turnering som på alle måter fremhever NHF sine verdier Respekt, Fair Play, Begeistring og Innsatsvilje💙

I høst har Bjørnar jentelag deltatt i Lerøy-serien og Bjørnar guttelag har deltatt i Bring-serien.

I høstferien arrangerte vi Spar Lone håndballskole med fokus på teknikkmerker. For 61.gang ble det gjennomført miniturnering i Bjørnarhallen for jenter og gutter 6-9 år. Høstturneringen følger klubbens Ballsidighetsprinsipp for 1. og 2.klassinger, hvor det ble spilt en omgang håndball og en omgang fotball. For 3. og 4.klassinger ble det en ren håndballturnering.

I november fylte vi Bjørnarhallen til foredrag med Marco Elsafadi. Tema var samspill, ansvar og sunn selvsnakk. Her fikk vi også takket Gedeon Sagay som noen uker i forveien fikk tildelt årets Unge Ildsjel i Region Vest i pausen i landskampen mellom Norge og Nederland, i et fullsatt Sotra Arena.

Førstehjelpskurs er i høst tilbudt for trenere, spillere og medlemmer. Det er gitt innføring i grunnleggende førstehjelp og bruk av hjertestarter som vi har i Bjørnarhallen. Sportslig utvalg har gjennomført inspirasjonssamling for trenere og lagledere.

På Black Friday ble brakken utenfor Bjørnarhallen gjort om til en gjenbruksbutikk hvor alt var gratis. Med stor glede kunne vi 1.desember ønske Renate Svendheim velkommen som daglig leder. Fra samme dag var Stephanie tilbake for fullt etter permisjon.

I desember har styret hatt julelunsj med æresmedlemmer. Det er arrangert julekamp-arrangement med seniorlag i Bjørnarhallen og det er satt opp popup butikk med Bjørnar produkter og blåe nisseluer. Tidligere i uken ble det gjennomført trekning av vinnere i Bjørnarlotteriet.

Arbeidet i idrettslaget preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. Dette verdigrunnlaget bæres frem av dere som utøvere, trenere, lagledere, miljøkontakter, dommere, foresatte, familiemedlemmer, frivillige, tillitsvalgte og samarbeidspartnere. Uten det gode bidraget fra dere alle er det ikke mulig å lykkes.

På tredje søndag i advent og VM finale for Norge passer det å avslutte julehilsen med adventsdikt

Så tenner vi tre lys i kveld
for lengsel, håp & glede
De står og skinner for seg selv
og oss som er tilstede
Så tenner vi tre lys i kveld
for lengsel, håp & glede

#alleforenbjørnarforalle💙

Vi ønsker dere alle gledelig jul og vi gleder oss til å treffes igjen i håndball-året 2024 #alleforenbjørnarforalle💙

Styret