Julehilsen

fra styret og administrasjon

God jul og godt nyttår

En kort oppsummering fra første halvdel sesongen 2021/22

Styret har sammen med administrasjon siden september arbeidet med innhold i klubb håndbok, sportslig organisering og sportsplan.

Parallelt med dette har det vært møter med klubbutviklere i NHF region Vest.

For å involvere flest mulig i klubben har vi også hatt to samlinger for trenere / lagledere for yngre lag og vi har også arrangert to workshops med tema for hvordan Bjørnar skal se ut i fremtiden. 

243990077_892137681729601_4551242108808150733_n

Årshjul

Styret og også hatt styresamling der vi har vært arbeidet med årshjul. 

Gjennom dette arbeidet har det både på individuell basis, gjennom gruppearbeid og plenumsdiskusjoner vært arbeidet med å definere behovet for idrettslaget Bjørnar og hvordan vi ser for oss Bjørnar i fremtiden og utkast til veikart som kan ta oss fra dagens situasjon til fremtidsdrømmen vår. 

Vi har som mål at resultat av dette arbeidet er ferdig så tidlig som mulig på nyåret slik at det kan bidra til å legge rammer både for avslutning av inneværende sesong, i oppkjøring for neste sesong og i sesongene som kommer.

Tilbake til idretten

I høst har det vært gledelig at vi endelig har hatt mange lag tilbake i seriespill og i full trening både gymsaler og i Bjørnarhallen.

Det er også spesielt gledelig å konstatere at spillere over 20 år, som var fratatt treningsmuligheter frem til sommeren, nå er tilbake i full trening og kamp, og at disse fremstår som gode ambassadører og rollemodeller for yngre lag og spillere i Bjørnar. Tusen takk!

Smittevern

Av smittevernhensyn har vi vært svært forsiktige med å markedsføre arrangementer og hjemmekamper, og vi har lagt til rette for at publikum skal se hjemmekampene på streaming via BjørnarLive.

Vi takker likevel alle trofaste supportere som har tatt turen til Bjørnarhallen for å lage god stemning – både kamper i helgene og trening i ukedagene. Det er utfordrende økonomisk å miste inntekt fra billett- og kiosk-salg ifm kamper. Vi håper vi kan samle flere i siste halvdel av sesongen.

258564977_1230774197421915_4023448565374837089_n

Bring og Lerøy

Kvalifisering til nasjonal serie

Tidligere i høst kvalifiserte vi eget Bjørnar jente-lag til nasjonal Bring serie og eget Bjørnar gutte-lag til nasjonal Lerøy serie.

Vi har også egne guttespillere som gjennom partnerskap spiller i Bring serie med Tertnes. Vi heier på dere alle.

Idrettslaget Bjørnar fylte 75år!

Den 15.september hadde vi en spesiell og flott markering i Bjørnarhallen – idrettslaget Bjørnar fylte 75år!

Håndballskole

I år som før har vi arrangert håndballskole i høstferien for barn 6-12 år med våre seniorspillere som instruktør. Håndballskolen er et tilbud til alle, enten du allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. Barna inndeles i grupper etter alder og hvor mye man kan om håndball fra før. Det legges opp til allsidig trening og lek, med fokus på at barna skal ha det gøy.

Tema rekruttering og frafall

Klubbsamling

Lørdag 2.oktober deltok vi på klubbsamling i Åsane Arena, hvor temaet var rekruttering og frafall. Dette var i regi av Bergen Håndball. Bjarte Myrhol holdt foredrag om viktigheten med å ta vare på lek, samhold og vennskap på treningene. Han snakket mye om hvordan man skal ta vekk resultatfokuset og bygge på mestringsfølelse. 

Dette var et godt foredrag fra en erfaren håndballspiller. Vi i Bjørnar fikk gleden av å fortelle andre håndball klubber om Ballsidighet som vi har med Arna-Bjørnar Fotball. Vårt tilbud var i Bjarte Myrhol sin ånd og dette var noe han støttet

HaFo Sparebanken Vest turnering

Lørdag 27. november arrangerte klubben HaFo Sparebanken Vest turnering i Bjørnarhallen.

Bjørnarhallen var full av barn mellom 6-9 år som var klar for både håndball og fotball; 1 omgang med håndball og 1 omgang med fotball.

Med kamprop, vaffel i kiosken og speaker var det topp stemning.

Æresmedlem

Søndag 28. november inviterte klubben sine ærverdige æresmedlemmer for en feiring av klubbens 75 års dag og en hyllest for arbeidet æresmedlemmene har lagt ned i klubben.

Julekalender

Sosiale medier

Nå i desember har vi kunne følge Bjørnarherrenes Julekalender 2021 på FB og Youtube.

På Bjørnar Håndballs kanaler har vi satt ekstra pris på våre sponsorer hver dag.

Stans i kampaktivitet

14.desember ble Regjeringens siste smitteverntiltak presentert. Disse resulterte i umiddelbar stans i kampaktivitet for alle våre lag frem til og med 11.januar, samt i endret treningshverdag. Selv om vi alle kjenner på frustrasjon og er lei av de strenge restriksjonene er det viktig at vi følger dem nå, som før. 

Nå må lagene gjenoppta de de var så flinke til i 2020, nemlig å søke etter kreative og gode løsninger for trening innenfor de rammene som gjelder. Vi håper at myndighetene får kontroll på pandemien og at det blir mulig å komme i gang med ordinær trening igjen – for alle – snarest mulig på nyåret. Ja, la oss alle allerede fra nyåret håpe at vi sammen kan bidra til at resten av sesongen fortsatt preges av håndball glede. Alt blir bra!

Bjørnarlotteriet

20.desember var det trekning i Bjørnarlotteriet. Det er tredje året på rad vi gjennomfører dette lotteriet med trekning nå rett før jul. Vi er svært takknemlig for at vi har samarbeidspartnere som også bidrar med flotte premier og til alle dere som har kjøpt lodd hos klubbens spillere.

Julehilsen

Styret og administrasjon

Nå er det bare noen få dager igjen til jul og 2021 nærmer seg slutten. Vi ønsker alle Bjørnar spillere, trenere, dommere, støtteapparat, frivillige, foresatte, supportere og alle samarbeidspartnere en riktig God Jul og et Godt Nytt År.

Tusen takk til dere alle for all støtte, innsats og jobben dere gjør for Bjørnar håndball.

Julehilsen fra Styret og Administrasjon