Årets unge ildsjel

I pausen i landskampen mellom Norge og Nederland, i et fullsatt Sotra Arena lørdag 4.november, kunne Region Vest annonsere at årets Unge Ildsjel i Region Vest er bjørnargutten Gedeon Sagay!

Her er juryens begrunnelse:

Vinneren av denne prisen har over flere sesonger vist eksepsjonell interesse for håndballen i regionen. Vinneren stiller alltid opp på både store og små arrangementer, i egen og andres klubber. Han er å se i regionen haller som frivillig under landskamper, DJ under kamper, dommer, i sekretariater, spiller eller tilskuer, helg inn og helg ut! Arbeidet vinneren legger ned er til stor nytte for håndballen i regionen. Og utføres alltid uten at vinneren forventer å få noe tilbake. Det er derfor vi med stor glede kan tildele Årets Unge Ildsjel, fra Bjørnar håndball, Gedeon Sagay!

Vi i Bjørnar Håndball stiller oss 100% bak begunnelsen og er meget stolt av å ha Gedeon i klubben vår, både som spiller, dommer, trener og som nevt over; alt-mulig-mann. En ung mann som alltid stiller opp, med et smil om munnen. Et stort forbilde for oss alle sammen!

Vi gratulerer Gedeon med en meget fortjent pris! 

Video: Norges Håndballforbund Region Vest