Påmelding Foredrag

Vi inviterer alle trenere, foreldre og spillere født fra 2010 og opp til en inspirerende kveld med selveste Marco Elsafadi!
Dette arrangementet er for alle trenere og foreldre i klubben, og for spillere født fra 2010 og opp. Tema er Samspill, ansvar og sunt selvsnakk. 
 
“Marco Elsafadi (f.1976) er palestinsk flyktning og kom til Norge med familien i 1987. Han er basketballspiller på toppnivå og har representert det norske landslaget i 12 år. I 1993 begynte Marco sitt engasjement for barn og unge og i 2002 stiftet han organisasjonen New Page som frem til 2011 jobbet med vanskeligstilt ungdom, rusproblematikk, skoleskulk, fritidsproblemer og vold.
I løpet av tre år utvidet organisasjonen til 60 ansatte og ble dermed en meget viktig støttespiller for barnevernet i både Oslo, Bergen og Stavanger.
Marco er opptatt av kraften som oppstår i relasjonen mellom mennesker – på godt og vondt. Livet handler om samarbeid. Mennesker bygger hverandre opp og bryter hverandre ned daglig. Er vi bevisst rundt vårt ansvar i samspill med våre medmennesker.”
 
Vi håper Bjørnarmedlemmer er klar for en kveld med mye inspirasjon! Det vil bli servert mat under arrangementet.
 
For å få en viss oversikt over antall som kommer ønsker vi at dere melder hvor mange som deltar for deres husstand vi DETTE skjema.