Ny daglig leder på plass

I mai lyste idrettslaget Bjørnar ut stillingen som daglig leder. Nå har styret ansatt Renate Svendheim.

Renate har lang erfaring fra hotell-ledelse og drift. Styreleder Arild Litlekalsøy forteller at styret er svært fornøyd med å få Renate som daglig leder. “Renate kjenner idrettslaget godt, både som håndballmamma og som medlem i styret i en årrekke. Gratulerer både til klubben og til Renate. Dette blir bra!” 

 

Renate vil med sin brede erfaring fra næringslivet samt kjennskap til klubben fra år i styret og som forelder kunne tilføre klubben stabilitet, struktur og god ledelse“, sier styremedlem Sissel Brusdal Solhaug.

 

Tor Erik Rolland-Bergsvik, Leder i Barne og Ungdomsgruppen, har følgende å si om nyansettelsen: Det har vært en lang og grundig prosess med mange gode og kvalifiserte søkere. Valget falt på Renate, et valg vi er veldig fornøyde med og som kommer til å bli veldig bra for klubben.”

 

Renate Svendheim forteller at hun har arbeidet som leder ved Scandic Byparken siden 1994. Før dette jobbet hun som trainee i Tyskland ved Hotel Nassauer Hof, deretter ved Victoria Hotell i Stavanger og Solstrand Hotel og bad. Renate har 3-årig utdanning fra Norsk Hotellhøgskole, Tysk mellomfag fra UiB og årsstudium i Arbeids- og organisasjonspsykologi. Renate ser frem til et godt og utviklende samarbeid i den nye stillingen. 

 

“Det som motiverte meg til å søke stilling som daglig leder i Bjørnar Håndball var en mulighet til å være med å utvikle klubben i tråd med mål som er satt og få bidra til å bringe inn bærekraft og inkludering. Dette skjer samtidig som vi har medarbeidere som utdanner seg i den retning som gjør at vi står sterkere. Samtidig vil en ny hall og andre prosjekt gjør oss attraktive arena for flere.

 

Renate tiltrer stillingen 1. desember og fratrer samtidig da verv i styret som leder for seniorgruppen. Vi ønsker henne masse lykke til i sjefsstolen og gleder oss til å ha henne på plass!