Nyhill håndballskole

Som alle andre vinterferier arrangerer vi håndballskole for alle barn 1.klasse til 7. klasse. Mandag, tirsdag og onsdag, og vi fortsetter med teknikkmerkene fra Norges Håndballforbund! Med god støtte i fra Nyhill vil alle utøverne som klarer merkene få utdelt sin egen pin i den kategorien de har bestått.

Les mer om teknikkmerkene her

Påmeldingen er full

Rødt merke

Bronse

Sølv

Gull

Gullballen

Informasjon

I vinterferien arrangerer vi Nyhill Håndballskole med fokus på teknikkmerkene; hver dag vil det være to-tre emner deltageren skal prøve å gjennomføre. Ellers vil dagene se slik ut:

08:00 – Hallen åpner
09:00 – Starter vi dagen med å fortelle hvilke emner og forklarer litt hvordan det fungerer.
10:30 – Fruktpause med saft
11:00 – Økt 2 starter
12:30 – Varmlunsj m. frilek
13:30 – Økt 3 starter
15:00 – Ferdig
15:30 – Hallen stenger

Prisen er 300kr per deltager
Hver deltager får utstyrspakke med t-skjorte, hettegenser, ball, diplom og teknikkmerke(r), i tillegg til frukt, varmmat og drikke hver dag.

Bjørnar Håndball ønsker arrangementer i regi av klubben skal være for alle, derfor har vi et fond som gjør det mulig for familier som sliter økonomisk, om å sende en mail til post@bjornar.no, og få dette dekket 100%. 

Siste dagen markerer vi det med en fest for alle, her inviterer vi foreldre og søsken til å bli med. Utifra antall deltagere vil plassen ved utdelingen enten være på møterommet bak kiosken eller i hallen.

Seniorspillerne vil være instruktører under hele håndballskolen.

Ved spørsmål send mail til

stephanie@bjornar.no

Påmeldingen er full!

I år har vi kun plass til 50 stk. Når denne er full vil det ikke være mulig å melde på lenger. Påmeldingen stenger 19. februar.

OBS! Det blir ikke sendt en bekreftelsesmail etter du har sendt inn påmelding, men vi mottar påmeldingen 🙂