Oppdatering fra Bjørnarherrene

Sesongen er over, og vi er fornøyd med årets prestasjoner på et ungt mannskap. Vi har vært påmeldt i H2, H3, Lerøy og G17-20. Herrer 2. div, havnet som nummer fire i serien. Som uttalt før sesongen, har vi variert litt spillemessig. Vi har vært med i toppen hele sesongen, men føler vi har enda mere å gå på. Spillemessig har vi prestert bra, og har vært på høyde med alle topplagene. Er det eneste laget som ikke tapte mot opprykkslaget Randesund. Vi har fått brukt troppen bra, og guttene har vist hva som bor i de. 

H3 ble nummer to i 3. divisjon. Dette har i utgangspunktet vært en utviklingsarena for de yngste spillerene. Guttene har tatt dette på strak arm, og har prestert bra gjennom hele sesongen. Kun noen poengtap i starten av sesongen, gjør at vi ikke kan løfte trofeet🏆. Vi gikk seirende ut av de 13 siste kampene. Sesongen ble avsluttet med bankett, med prisutdelinger. Selv om vi skulle ønske at flere av guttene våre var på all-star, fikk vi med Markus Iden, som årets venstre kant. 

Lerøylaget, under ledelse av Ståle Iden, har variert litt. Grunnen til dette må nok skader ta skylden for. Nils, Theodor, Mathias og Isac, har alle vært ute med alvorlige skader, i en ellers liten tropp. De guttene som har stått igjen, har virkelig spilt med hjerte utenpå drakten. Har blant annet satt Bækkelaget, som vant puljen, på plass. Vi følger også Fjellhammer, som spiller finale i Lerøy, helt til døren og taper med tre. Med litt mer marginer, og skadefri tropp, kunne dette laget virkelig vist hva de er god for. Alle ære til Ståle og guttene, som har gjort en god prestasjon. 

G17-20 er en gruppe bestående av gutter fra 02-05. Disse guttene gjorde rent bord denne sesongen, og vant samtlige kamper. De ble dermed kronet til regionsmestere. Alt i alt en god sesong med gode prestasjoner. Vi vil med dette takke alle som har støttet oss denne sesongen. Vi sitter umåtelig pris på det. Vi går nå inn i en tid der vi skal bygge oss opp mot en ny sesong, og vi lover vi skal være godt forberedt når alvoret starter igjen sesongen 23/24. 

 

Sportslig hilsen Cato

Cato Verpeide – Trener herrelaget