FEM NYE ÅR MED SELECT

Steinar Felde (t.v.), sjef i Select Norge, og Stig Hovland (t.h.), salgssjef for Vestlandet, viser frem første utkast til den nye bjørnardrakten. 

Ny avtale med Select

Select viderefører samarbeidet med Bjørnar Håndball og blir med dette utstyrsleverandør
også de neste fem årene. 

Signeringen av den nye avtalen gjør at kommende sesong blir den 10. i rekken at spillerne i klubben har glede av smykke seg med spillerdrakter og utstyr fra Select. Den nye avtalen strekker seg frem til 2025. 

– Select er stolt over å få fem nye år sammen med Bjørnar Håndball. Bjørnar var en av de første klubbene vi signerte når vi startet med tekstiler for over 10 år siden, og at vi får lov til å være med i fem år til er helt fantastisk. Bjørnar er en flott klubb å samarbeidet med, de er flink å utfordre oss – noe som gjør oss bedre. De har dyktige personer som drifter klubben på en fantastisk måte.
Det er alltid kjekt å komme på besøk i Bjørnarhallen, og vi ser frem til fem nye spennende år med Bjørnar Håndball, sier Stig Hovland, salgssjef for Select på Vestlandet.

Sjefen i Select Norge, Steinar Felde, ikledd prototypen til den nye bjørnardrakten. 

Arbeid med ny drakt

I forbindelse med 10-årsjubileet har Bjørnar håndball samarbeidet tett med Select om å lage en helt ny spillerdrakt som junior- og seniorspillerne skal bruke kommende sesong. Drakten er designet av Stephanie Børhaug der selve smykket på drakten er alle navnene fra supportere, lag og bedrifter som støtter opp under klubben. 

Vi venter i disse dager på å ferdigstille og motta den ferdige utgaven av de nye draktene og ser frem til å ikle oss kvalitetsutstyr fra Select i årene fremover. 

 

Stig Hovland signerer avtalen som gjør Select til utstyrsleverandør for Bjørnar Håndball de kommende fem årene.