BJØRNARHERRENE HAR STARTET OPPKJØRING TIL SESONGEN 2020/21

I strålende sol hadde Bjørnarherrene en sosial fjelltur med innlagte konkurranser. 

Oppkjøring for Bjørnarherrene

Søndag 9. august startet Bjørnarherrene oppkjøring med konkurranser og sosial fjelltur. 

Denne søndagen møtte rundt 20 Bjørnarherrer for en sosial fjelltur med innlagte konkurranser. Turen gikk fra Montana hvor oppstarttidpunktet ga sesongens første penger i botkassen. 

Henrik var Game Master for anledningen og hadde planlagt dagens øvelser for å få frem det beste og vekke konkurranseinstinktet i gutta. Første øvelse på programmet var cirka 12 meter sprint. Etter noe klaging fra Mikael om dårlige regler var det til slutt Ørjan som kunne juble for seier i øvelsen etter god armføringsteknikk. 

Deretter var det rett videre til neste øvelse som skulle vise hvor mentalt sterke gutta er – Stein, saks, papir. Her var det mange ulike teknikker ute og gikk, men det var luringen fra Gloppen som trakk det lengste strået. Tarjeis papir-teknikk ga han seier i kamp etter kamp og når han fullfører finalen med en ny papirseier i best-av-tre er det en fortjent vinner som kan ta imot seierscolaen. 

Deretter begynte gutta på klatreturen oppover fjellet sammen med hele resten av Bergen som fikk nyte godt av bestillingen som var lagt inn på strålende vær. Neste øvelse på programmet var idealtid. Alle gikk først en runde og skulle deretter gå samme runde på så lik tid som mulig. Også her var det mange ulike teknikker. Der Kim satte ut i et heidundranes tempo, valgte andre å ta i bruk søndagsturtempoet. Den store overraskelsen her var Endre med sin sangteknikk – som ga han en imponerende 6. plass med seks sekunder  differanse på rundene. Det var lite å gjøre med Sigurd, som kontrollert og kalkulert dro i land seieren med to nøyaktig like rundetider. 

For å unngå trengsel i disse koronatider tok gutta ut kurs litt utenfor allfarvei mot Nattlandsfjellet. En heller våt juli hadde satt sitt preg på terrenget, men selv våt myr og glatte steiner kunne ikke legge en demper på stemningen denne dagen. Siste øvelse før gutta vendte snuten nedover var vertikalt hopp med nøye øyemål (da Mikael ikke hadde tatt med kritt). Med mange sprettne karer var det likevel ingen tvil om at seieren gikk til Kristian på denne øvelsen. 

Siste øvelse for dagen var steinkasting med mellom-bein-teknikk på grusplassen på Montana. Her så det lenge ut til at Ola skulle gå av med seieren, men i superfinalen kom underdogen Kristian med en leken spinn-teknikk som får steinen til å rulle. Dermed tok han sin andre seier på rad. Når sammenlagtseieren for dagen skulle kåres var det likevel liten tvil. Med stabile resultater på alle øvelser var det Ola som fortjent kunne ta imot hyllesten. Mye tyder på at nysigneringen blir en viktig brikke i årets Bjørnartropp. Nå ser Bjørnarherrene frem til en lengre oppkjøringsperiode og krysser fingre og tær for at koronasituasjonen stabiliserer seg og at de snart kan begynne å spille treningskamper. 

Aleksander gjør seg klar for vertikalt hopp

Ola drar i land sammenlagtseieren og kan ta imot dagens premie: Cola og nøkkelring med vater. 

Resultatlister