Bringserien og LERØYserien avlyses

Foto: Arrangementbilde fra hjemmerunden i januar.

Bringserien og LERØYserien avlyses

Norges Håndballforbund har i dag avgjort at de gjenstående rundene av Bringserien og LERØYserien avlyses.

Norges Håndballforbunds nasjonale ledergruppe, som består av forbundets generalsekretariat og regionenes daglige ledere, er samlet på Ullevaal Stadion i dag.

Gruppen vurderer i sitt pågående møte de tydelige signaler fra Folkehelseinstituttet, og hvilke konsekvenser disse får for avviklingen av norsk håndballs aktiviteter. Føringene fra myndighetene omhandler blant annet forslag om å begrense utstrakt reisevirksomhet, arrangement med stort antall mennesker til stede og overnattinger.

Bringserien (for landets 16-åringer) og LERØYserien (for 18-årsklassen) skulle etter planen gått inn i sin fjerde av fem serierunder kommende helg, med lag og spillere fra hele landet involvert. Turneringene skal etter planen avsluttes med sluttspill i mai, hvor nasjonal vinner kåres.

På bakgrunn av de råd Folkehelseinstituttet har gitt for håndtering av koronasituasjonen, har Norges Håndballforbund bestemt at de tre gjenstående spillehelgene avlyses. Bringserien og LERØYserien sesongen 2019/2020 er dermed avsluttet.

Les mer på: https://www.handball.no/nyheter/2020/03/bringserien-og-leroyserien-avlyses/

Foto: Bjørnar Media