CUPKAMP I BJØRNARHALLEN

Bjørnar tar i mot FyllingenBergen til andre runde i norgescupen. 

Foto: Ellen Rødland

Klare for ny sesong

Bjørnarherrene er straks klare for ny sesong i nasjonal 2. divisjon, men først skal de ut og kjempe mot byens beste håndballag. 

Onsdag 15. august er Bjørnarherrene igjen klare for å innta parketten i Bjørnarhallen. Første motstander ut er ingen ringere enn elitelaget FyllingenBergen. Kampstart er klokken 18:00. 

Nye spillere

Med en del spillere ute med skade er det godt at det har kommet noen tilskudd til laget i løpet av sommeren. På linjeposisjon har laget fått Henrik Gjerstad fra nettopp FyllingenBergen. Han er nok klar for å sloss mot gamle lagkamerater. Martin Christensen kommer fra Åsane med mye erfaring og blir et godt tilskudd i målvaktsteamet. Unge Mikael Hansen og Sjur Samset kommer fra Bønes for å forsterke høyresiden,  mens Vegard Olstø kommer fra Åsane og blir et tilskudd på venstresiden. I tillegg er Torstein Eide og Håvard Økland tilbake etter ett år i førstegangstjeneste. 

Travle uker i vente

Guttene har jobbet god i hele sommer og har de siste ukene også fått kaste ball med klister på hendene og gleder seg til å ta fatt på en ny sesong. Helgen etter cupkampen er det klart den årlige Åpningscupen i Haukelandshallen. Det kan fort bli mange kamper på få dager, så her gjelder det å disponere mannskap og krefter fornuftig. Påfølgende helg blir det arrangert treningsturnering for både g18, dame- og herrelaget i Bjørnarhallen. Alt for å være best mulig rustet for kommende sesong med sesongstart 15. september. 

Før sommerferien hadde herrelaget en helg med teambuildingsaktiviteter sammen med Bring- og Lerøylaget i Arnadalen. Her sto blant annet stokkbæring, padling og fjelltur på timeplanen. Under kan du se en video fra dagene hvor Arnadalen badet i solen. 

Bjørnar – Ski, sesongen 2017/2018

Foto: Ukjent