En feiring for klubben

En bursdag for alle i klubbenfeiring

Onsdag 15. september inviterte vi alle klubbens utøvere til en bursdagsfest uten like. Klubben feirer 75 år.

Popcorn, lykkehjul, papirfly, sang og mye mer

Klubben holdt ikke igjen når det kom til å feire jubileet. Her var det boder med masse ulike aktiviteter – alt fra svampkasting og lykkehjul, til eggstafett og papirflykonkurranse. Vi hadde delt dagen i to slik at de minste barna leke først, før se litt større barna fikk prøve seg etterpå. Hallen var i det store og hele fylt opp med blåkledde som smilte og lo gjennom hele ettermiddagen og kvelden. 

En stor takk til våre samarbeidspartnere Kinsarvik Naturkost, Bamsedrikk av SaftSuse og Sport1 Øyrane Torg som stod for premier til alle som deltok på aktivitetene. 

Premiere av ny bjørnarsang

Denne dagen var det også knyttet stor spenning rundt avdukingen av den nye Bjørnarsangen. Ruben Mandelid har den siste tiden skrevet og laget en ny sang som ble fremført foran kubbens medlemmer for første gang denne onsdagen. Med seg på sangen har han også fått et stort barnekor av bjørnarspillere. Her ble det høyt volum og kanon stemning når “Heia Bjørnar” ble fremført live for første gang. Sangen er i disse dager på mastring ved Abbey Road Studios i London og vi gleder oss masse til å kunne dele den med alle sammen. 

Takk

Vi ønsker å takke alle som møtte opp og var med å skape den magiske stemning som var i Bjørnarhallen på onsdag. Takk også til alle som stilte opp i boder og kiosk og som var med å få det deilige kaoset til å flyte fint! Vi håper å ta med oss dette inn i sesongen som står foran oss. Vi krysser fingre og tær for en tilnærmet korona-fri sesong, slik at vi kan oppleve Respekt, Fair Play, Innsatsvilje og Begeistring på parketten i Bjørnarhallen igjen i år! 


Alle for èn, Bjørnar for alle!