Sesongen 2021/2022

Herrelaget har så langt hatt en god start på sesongen i 2. divisjon. Etter å ha stått over en sesong grunnet pandemien var det lenge usikkert hvem som ble med videre og hva gruppen hadde å arbeide videre med. Etter et godt stykke arbeid i forkant ble de aller fleste i troppen med videre, med noen viktige tilskudd. Også 3. divisjon ble styrket av at gamle helter vendte tilbake til parketten. 

Ny trener

Før sesongen ble det også ansatt ny trenere for lagene. Andreas Aarseth ble hentet inn som trener for 3. divisjon mens Morten Moldrup ble ansatt som hovedtrener for herrelaget. I tillegg til herrelaget arbeider også Morten nedover på guttesiden i klubben. 

Noen tanker fra treneren

Jeg synes sesongstarten var litt kaotisk, som forventet for de fleste klubber. De fleste spillere, trenere, frivillige & tilskuere har ligget i dvale en god stund. Det var vanskelig å se hvem som kom tilbake til parketten og hvordan det egentlig var å komme inn i en fast håndballrytme igjen.

Jeg vil likevel si at vi kom sterkt ut etter sommerferien. Et par rutinerede gutter takket av i blått og nye er kommet til. Spesielt gjennom en god treningsleir på Fitjar, etterfulgt av en kamp mot Nærbø, fikk vi merke det potensialet som lå i gruppen.

På tross av en litt hakkene start, som må være som forventet med en ny gruppe, står vi på et godt sted. Vi prøver mange nye ting, og det kommer til at ta tid. Defensivt jobber vi stadig med å finne identiteten vår. I angrepet er vi kommet lengre enn forventet, men vi hviler ikke av den grunn. Det blir hele tiden tatt nye stek på trening og jeg vil si at harmonien i gruppen er flott. Vi har gode håndballspillere med mye potensiale og ikke minst noen flotte personligheter og typer i gruppen.

Den neste perioden blir spennende! Vi skal på vår lengste tur med bortekamper til nå og møter veldig snart de lokale rivalene fra Fyllingen. Vi jobber videre for å gjøre oss best mulig rustet til å vinne hver håndballkamp!