Sesongen 2019/2020

Herrelaget har så langt hatt en god start på sesongen i 2. divisjon. Med seier i Åpningscupen og gode kamper hjemme i Bjørnarhallen viser laget at de kan hamle opp med de aller fleste i årets sesong. Likevel varierer prestasjonene noe enda.

Ny trener

Laget har fått inn en ny trener i Ivica Rimanic som har en imponerende merittliste. Han har vært med å trene noen av verdens beste spillere og har vunnet det som kan vinnes i Norge. I tillegg til å ha trent store klubber i Europa (Hypo, Valcea, Podravka) har han vert trener for flere landslag (Norge, Japan, Sloveia, Iran). Nå skal altså kroaten bryne seg på unge gutter i blått.

– Jeg har hatt en lang og innholdsrik trenerkarriere bak meg, men da jeg fikk tilbudet om å komme her til Arna, så jeg på det som en utfordring. Vi har en ung stall som skal utvikles, og allerede ser jeg mange gode håndballspillere i klubben. Bjørnar er en klubb i utvikling, og de satser på sine unge lovende spillere. Det liker jeg. I tillegg tar jeg det som en utfordring, så jeg ble veldig glad da jeg fikk tilbudet fra klubben.

Kan slå alle

Rimanic kommer med nye øyne og ønsker et lag som blør for hverandre på banen. Tempoet skal opp og laget skal ha et sterkt forsvar og en ankomst som kan skape trøbbel for motstanderne. Her må det arbeides jevnt fremover. Laget har foran sesongen fått flere tilskudd og disse, sammen med de unge som kommer opp fra egne rekker, må ta over ansvaret fra de som dro lasset tidligere. Selv med noen spillere ute med skade har laget en større bredde enn på mange år. Samtidig er det flere unge som banker på døren og som allerede har vist at de kan ta nivået. Laget har et mål om å holde seg i divisjonen, samtidig har de troen på å kunne vinne hver gang de entrer parketten.

Bildearkiv