Julehilsen fra Bjørnar Håndball

God jul og godt nytt år!

Året 2020 vil for alltid gå inn i historiebøkene som et svært krevende år. Slik har det selvsagt også vært for Bjørnar Håndball.

Året har vært preget av stor usikkerhet og alt fra smittevern til regler rundt trening- og kampaktivitet har blitt endret – slik at vi på kort varsel har måttet kaste oss rundt for å best kunne tilby det aktivitetsnivået vi ønsker. Her ønsker vi spesielt å takke alle trenere og spillere som har hjulpet hallvakter, og dermed klubben, gjennom å følge reglene som er satt for Bjørnarhallen.

Vi ønsker også å rette en stor takk til våre støttespillere og sponsorer som mange selv har hatt en krevende tid under pandemien. Likevel støtter de opp under et lokalt idrettslag og hjelper oss dermed til å skape en litt lysere tid for alle de barn, unge og voksne som ønsker å spille håndball i Bjørnarhallen! Her har også Markedsgruppen i klubben gjort en fremragende jobb. Nå sist med Bjørnarlotteriet som for andre året på rad ble en suksess. Premielisten under årets lotteri hadde en samlet verdi på over 90 000 kroner. Igjen er det mange lokale støttespillere å takke!

Det har vært en stille sesong i Bjørnarhallen så langt. Med begrenset eller intet publikum på tribunen har ikke lagene fått høre de heiaropene og klappingen som de er vant med fra familie og kjente. Vi er likevel veldig glade for at vi har kunne avvikle en del kamper i løpet av sesongen. Gledelig er det også at vi har fått en ny nettside for strømming av kamper opp å gå. På bjornarlive.no kan alle se de aller fleste kampene i Bjørnarhallen dersom de ikke har mulighet til å komme i hallen. Vi tar sikte på å holde plattformen åpen også når vi går inn i litt mer normale tilstander.  

Der de aldersbestemte lagene har fått mange av kampene i årets sesong avlyst eller utsatt har dame- og herrelaget ikke fått spille noen kamper denne sesongen. Likevel har det blitt trent godt selv med uvissheten om når en eventuell sesong kan ta til. Også de alle yngste har mistet kampmulighetene denne sesongen. Minirundene, hvor flere lag samles og spiller mange kamper i løpet av en helg, har ikke vært mulig å gjennomføre med restriksjonene pandemien har ført med seg. Når vi vet hvor viktig kamp og konkurranse er for motivasjonen til de små for å spille håndball – viser dette at foreldre og trenere gjør en fantastisk god jobb med å holde disse barna aktive i hverdagen!

Vi ønsker dere alle en riktig god juletid og et godt nytt år!
Alle for én, Bjørnar for alle!

Juletreet i Bjørnarhallen som er pyntet med julekuler og julehjerter med bilde av lagene våre.