Kickoff for Ballsidigheten

Torsdag 30. august var det kickoff for Ballsidighetslagene i Bjørnahallen.

Foto: BjørnarMedia

Håndballkickoff i Bjørnarhallen

Torsdag 30. august var det duket for kickoff-arrangement for alle ballsidighetslagene i Bjørnarhallen. Over 300 barn og unge var samlet til fest der det i løpet av kvelden dukket opp flere overraskelser. 

For å virkelig slå på stortrommen og kickstarte håndballsesongen 2018/2019 inviterte Bjørnar Håndball alle de minste lagene til en festaften i Bjørnarhallen torsdag kveld. Her fikk spillerne løpe inn til musikk og lysshow og ble presentert for Arna-publikummet. For de yngste lagene var dette deres første møte med håndballen – vi håper det ga mersmak. Ved hjelp fra våre samarbeidspartnere SparebankenVest, Konsept Media AS, Sport1 og Europris fikk alle barna også ny bjørnarsekk og de nye spillerdraktene for sesongen. 

På arrangementet dukket det også opp en ny figur i Bjørnarhallen. Bjørnar Håndball sin nye maskot fikk sin første opptreden og så ut til å spre både latter og glede rundt seg. Nå trenger vi hjelp til å gi den nye maskoten et navn. HER finner du påmeldingsskjema for å være med og komme med navneforslag. Vinnernavnet kåres under sesongåpningen til dame- og herrelaget 15. september. 

Etter at alle lagene hadde blitt presentert var det tid for showkamper på parketten. Først ut var Bjørnar J09 som gjorde kort prosess på Bjørnardamene og gikk av med en solid seier. Deretter viste Bjørnar G09 at de ikke ville være noe dårligere og gjorde det samme med Bjørnarherrene. 

Avslutningsvis var det duket for stor allsangfaktor da det ble holdt intimkonsert ute på banen. Totalt sett var dette en fantastisk start på sesongen og det vi håper skal bli en lang håndballtid for de unge lovende. 

Tusen takk til alle som gjorde arrangementet til en suksess! 

Alle for én, Bjørnar for alle. 

 

Med et lite handicap måtte Bjørnardamene se seg slått av J09. Foto: BjørnarMedia

Godt stemning under showkampene i Bjørnarhallen torsdag. Foto: BjørnarMedia

Denne krabaten krøp ut av hiet på torsdag. Nå trenger vi hjelp til å gi den et navn. Foto: BjørnarMedia

Alle ungene fikk ny bjørnarsekk med bl.a. ny spillerdrakt. Foto: BjørnarMedia