Minneord Geir Børhaug

Minneord

Geir Børhaug f. 19.08.64 – d. 16.12.20

For oss i Bjørnar var det et sjokk å motta det triste budskap om Geir sin altfor tidlige bortgang. Geir har gjennom sitt virke i Bjørnar satt store avtrykk etter seg. Først som spiller i en årrekke, deretter som håndballdommer, styremedlem og støttekontakt i mange ulike sammenhenger.

Geir var full av ideer, enten det gjaldt tekniske eller forretningsmessige ting. Gjennom sitt virke som elektriker, var han en god støttekontakt å ha i Bjørnarhallen når ting skulle fikses og repareres. Han kom ofte med forslag til gode forbedringer og sa aldri nei når vi ba om hans hjelp til reparasjoner. Gjennom sitt store kontaktnett skaffe han oss sponsorer. Dette til gode for Bjørnar og dermed alle barn og unge i idrettslaget. Han deltok også i styrearbeid og var i en årrekke dommeransvarlig for Bjørnar. Her hadde han ansvar for opplæring og senere oppfølging av nye dommere.

Geir og Jackie har tre barn som alle har spilt håndball i Bjørnar. Derfor var Geir og Jackie ofte i Bjørnarhallen for å heie fram sine håpefulle barn. Geir var også sjåfør for Jackie, leverte og hentet henne slik at hun kunne utføre sin daglige rengjøringsjobb i Bjørnarhallen. En jobb hun hadde i 12 år, helt til Bergen kommune overtok hallen i 2019.

Det var alltid en fornøyelse å treffe Geir i Bjørnarhallen, alltid smilende og med gode kommentarer. Han sørget alltid for god service til alle, spesielt til dommerne.

For oss vil bli et stort savn etter Geir. Han har gjort en formidabel jobb for Bjørnar.

Tusen takk for mange gode minner over mange år, både i og utenfor Bjørnarhallen. Tusen takk for den gode personen du var for oss alle rundt deg!

Våre tanker går til din nærmeste familie; Jackie, Jason, Stephanie og Camilla.

Vi lyser fred over ditt minne!

 

Du finner link til Geir sin minneside HER

Begravelseseremonien vil bli direktesendt. Du kan følge den HER tirsdag 5. januar fra klokken 10:00. 

 

Foto: Privat