Idrettsglede i Bjørnarhallen

Helgen 25. til 27. november ble det arrangert Nattcup og HAFO-cup i Bjørnarhallen. Det ble en helg med mye engasjement, idrettsglede og latter i Bjørnarhallen. 

For første gang ble det arrangert Nattcup i Bjørnarhallen. Et lavterskeltilbud hvor alle var velkomne til å melde seg på i en av de tre aldergruppene 12-13 år, 14-15 år og 16+. Etter seriespill med én omgang håndball og en omgang med fotball ble det til slutt kåret en vinner i alle de tre avdelingene. Her fikk vi mage spennende kamper med lag fra ulike klubber og kamper med vennegjenger mot hverandre. Noen fikk prøve å spille håndball for første gang, både med og uten klister.

I 12-13 årsklassen var det Lås Bandidos som stakk av med seieren mens det i 14-15 årsklassen var Djønne & Co som kunne juble for seier. Begge lagene med spillere fra Fana.

I 16+ skulle det hele til slutt avgjøres mellom Nederlaget, med spillere fra Sportslig utvalg og Dialektane, med spillere fra dame- og herrelaget i Bjørnar. Det spekuleres ikke i om Nederlaget hadde brent det meste av kruttet i forkant, men det ble til slutt Dialektane som kunne juble for å få en ny T-skjorte i Bjørnarkolleksjonen sin.

Det ble en meget vellykket kveld og natt hvor det spesielt var gøy å se nye fjes dukke opp i Bjørnarhallen. Vi håper på enda flere påmeldte lag til neste år.

Lørdag og søndag var det de minste sin tur til å leke med ball da vi inviterte til Sparebanken Vest HAFO cup for 60. gang! Dette ble to dager med masse aktivitet og gode minner, både på og utenfor banen.

Vi ønsker å takke alle spillere, trenere og supportere som var med å gjøre dette til en strålende helg i Bjørnarhallen. En spesiell takk også til våre seniorspillere som stilte opp på dugnad både natt og dag som dommere og i kiosken. Vi gleder oss til å gjenta suksessen til neste år!