TRENINGSHELG FOR DAME- OG HERRELAGENE

Hele gjengen samlet for innendørs paintball på Sotra. 

Sosial treningshelg for dame- og herre- og juniorlag

Helgen 22. og 23. august hadde Bjørnarherrene og Bjørnardamene treningshelg med ulike felles sosiale aktiviteter. 

For Bjørnarherrene startet helgen 09:00 på lørdag morgen. Da skulle første håndballøkt gjennomføres i Bjørnarhallen. På grunn av restriksjonen rundt covid-19, har herrene i denne perioden valgt å dele treningsgruppene inn i seniorer og juniorer. Dermed kan juniorene drive nærkontakt på trening, mens seniorene fortsatt må holde avstand og trener inn kontringer. Når seniorgutta hadde fått løpt fra seg var det juniorgutta som kunne entre banen for sin trening. 

Denne treningen fikk en brå avslutning da ambulanse måtte tilkalles på grunn av et kne som gikk ut av ledd. Undersøkelsene etterpå viste heldigvis at Laurent har alle leddbånd og menisker er intakt, så etter noen uker med opptrening skal han igjen være fit for fight! Han var tilbake i hallen allerede seinere på kvelden. 

Mens dramatikken utspilte seg i Bjørnarhallen kjørte Bjørnardamene en tøff crossfitøkt på Arna Treningssenter. Her var både juniorer og seniorer samlet sammen med de nyeste tilskuddene fra J2005. Oddvar hadde planlagt en tøff 50-minutters-økt hvor jentene jobbet i par og skulle gjøre mest mulig innenfor en gitt tid. 

Værgudene hadde bestemt seg for å yppe seg denne helgen. Og i og med at det var planlagt grilling på kvelden måtte Bjørnarherrene sette opp telt for å lage ly for grillkullet. Henrik påtok seg byggelederansvar. Selv om det tidvis var tvil i gruppen om han var riktig mann for jobben, loset han til slutt prosjektet vel i havn. 

Etterpå kastet både dame- og herrespillerne seg i bilene og satte kursen for Sotra. Her skulle konkurranseinstinktet settes på prøve i innendørs paintball hos Bergen Paintball Field, ved Sartor senter. Det ble delt inn i blandete lag på 6-7 spillere, hvor to og to lag spilte samtidig. Her var det om å gjøre å være laget med the last man/woman standing. Militærgutta i svart var en tidlig forhåndsfavoritt, men utover økten ble det klart at det var flere som hadde evnen til å omdanne dødsangst til killer-instinkt. Det ble nesten to timer med hyl, jubelbrøl, irritasjon, kampånd, ofring, taktikk, flaks, uflaks, puls, svette og en hel del blåmerker. Det hele måtte avgjøres i en sudden death kamp mellom militærgutta og grønnskollingene. Til slutt var det Thea, Hanne, Stephanie, Endre, Kasper, Simen og Hans Magnus på det grønne laget som kunne juble for seier! 

Kvelden ble avsluttet med et bad ved Tonestranden bak Bjørnarhallen før det ble grilling og sosialt samvær i hallen. Her ble det både quiz og taler før lagene ryddet og takket for en finfin dag. 

Treningshelgen ble avsluttet søndag. Herren hadde en rolig trening med basket, fotball og litt skudd. Juniorgutta spilte deretter internkamp. Det ble en jevn affære hvor kampen til slutt måtte avgjøres med straffekonk. Kampen kan du se på vår facebookside

Alle var skjønt enige om at det var en fin helg med mye godt innhold som gjør at lagene fortsatt holder motivasjonen oppe for å fortsette sesongoppkjøringen i en krevende og usikker tid.