Barn og Ungdom

Tre dager med full aktivitet

En høstferie på parketten

Bjørnar Håndballskole for ungdommer ble for første gang arrangert denne høstferien.

Unge Bjørnarspillere tilbrakte sine tre første dager i høstferien på parketten. Tre økter hver dag gjorde at ungdommene fikk trent styrke, skadeforebygging, håndball og annet for å gjøre seg selv til bedre håndballspillere. Samtidig fikk spillerne snakke om og erfare viktigheten av å spise godt og la kroppen hvile etter tre tøffe dager med aktivitet. 

Seniorspillere

Både dame- og herrespillerne var instruktører under hele håndballskolen og fikk gi gode tips til de unge. De lot seg fort imponere over pågangsmotet og ferdighetene til de fremtidige seniorspillerne. Selv med forskjeller i både alder, ferdigheter og fysikk fikk alle utøverne utvikle seg på sitt nivå, og sammen var de flinke til å inkludere hverandre. Selv med mye konkurransepreget aktivitet var det mye latter og god stemning mellom utøverne. 

Sosialt blant lagene

Det kanskje mest positive var at ungdommene internt i klubben kunne skape bånd på tvers av kjønn og alder. Sammen fikk de forståelse for ulike valg og vurderinger man gjør på parketten og ikke minst lære av hverandre. 

Vi håper å kunne gjenta suksessen ved en senere anledning! Alle for én, Bjørnar for alle! 

Jenter og gutter i alder 13 til 15 år.

Med flere timer kunne ungdommene finpusse skudd- og finteteknikk