Julehilsen fra Styret og Administrasjon

Frivillighetsprisen utdelt til to viktige personer i klubben:

Nå i desember har vi hatt gleden av å tildele Frivillighetsprisen i idrettslaget Bjørnar til Rolf Henning Ånensen og Kenneth Oen.

Bakgrunn for Frivillighetsprisen er å verdsette og å skape engasjement, samt å fremme frivillig innsats. Vi lar oss inspirere av og setter stor pris på idrettslagets mange uvurderlige. Deres engasjement teller. For barn. For ungdommer. For voksne. For Arna. For oss i Idrettslaget Bjørnar. Gratulerer!

Kenneth fikk sin pris utdelt ifm hjemmerunde i Lerøy-serien 17.desember, mens Rolf Henning fikk sin pris 4.desember. Les mer om prisen på våre nettsider.

En overraskelse til Rolf Henning Ånensen i pausen mellom herrekampen. Jentelaget til Rolf Henning var supersupportere den kampen.

Den beste førjulsgaven for Gullaget:

Fredag 16.desember var representanter fra Bjørnar Gull på Nesttun og mottok pengegaven de har fått fra Kavlifondet. Hele 200 000 kroner har den fantastiske gjengen fått for det viktige arbeidet de gjør! Les mer på våre nettsider.

Videosøknad sendt til Kavlifondet! Vi gratulerer Gullaget så mye med den beste førjulsgaven!

Bring- og lerøylag:

Tidligere i høst kvalifiserte Bjørnar jentelag seg i partnerskap med Tertnes til nasjonal Bring serie og også eget Bjørnar gutte-lag til nasjonal Lerøy serie. Vi heier på dere alle. Nå i helgen var det hjemmerunde i Bjørnarhallen, les mer på våre FB-sider.

Bringjentene som 18. desember arrangerte hjemmerunde i Bjørnarhallen. Gratulerer med 3/4 poeng!

Bjørnarlotteriet

I år er det fjerde året på rad vi gjennomfører Bjørnarlotteriet med trekning nå rett før jul. Er du en av de mange heldige vinnerne? Vi er svært takknemlig for at vi har samarbeidspartnere som også bidra med flotte premier og til dere alle som har kjøpt lodd hos klubbens spillere. Vinnere blir kontaktet.

Nattcup og HAFO SparebankeVest turnering:

Helgen 25. til 27. november ble det arrangert Nattcup og HAFO-cup i Bjørnarhallen. Det ble en helg med mye engasjement, idrettsglede og latter i Bjørnarhallen. Les mer på våre nettsider.

Premieutdeling for de minste, hvor alle deltakerne fikk utdelt sin egen HAFO SPV T-skjorte.

Håndballskole i høstferien:

I år som før har vi arrangert håndballskole i høstferien for barn 6-12 år med våre seniorspillere som instruktører. Håndballskolen er et tilbud til alle, enten du allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. Det legges opp til allsidig trening og lek, med fokus på at barna skal ha det gøy.

Klubbhåndbok og Sportsplan:

Vi er glade for at vi tidligere i år har utgitt både klubbhåndbok og sportsplan. Vi oppfordrer dere alle til å se gjennom disse viktige dokumentene; Les klubbhåndboken og sportsplanen her.

Vi trenger deg:

Hvis alle skal med, må alle bidra. Idrettslaget Bjørnar skal oppleves som en energisk og utviklende trenings- og kampaktivitet der spillere, trenere, dommere, ledere og foreldre deltar aktivt, og kampene følges av et entusiastisk publikum og engasjerte medier. Idrettslaget Bjørnar skal bidra til at Norsk håndball skal være en idrett som folk ønsker å tilhøre. Dette er drømmen vår og et bilde av den fremtiden vi ønsker for klubben. Det arbeides for tiden med å sette sammen en ny komité som kan være med å planlegge og arrangere Vårspretten. I den anledning er vi på utkikk etter noen som vil være med å arrangere en av landets største håndballcuper. Kjenner du kallet og har lyst å være med? Du burde prøve. Send en melding til stephanie@bjornar.no.

God jul og Godt nyttår:

Nå er det bare noen få dager igjen til jul og 2022 nærmer seg slutten. Vi ønsker alle Bjørnar-spillere, trenere, miljøkontakter, dommere, støtteapparat, frivillige, foresatte, supportere og samarbeidspartnere en riktig God Jul og et Godt Nytt År. Tusen takk til dere alle for all støtte, innsats og jobben dere gjør for Bjørnar håndball. Vi gleder oss til å treffes til nye håndballøyeblikk i 2023!

Julehilsen fra Styret og Administrasjon, 19.des-22

Kenneth Oen fikk utdelt sin pris etter Lerøykampen mot Øyestad. Samme kamp fikk sønnen Jone Oen banens beste pris!  

Gerd Dyregrov, sammen med to representanter fra Bjørnar Gull, viser stolt frem gavesjekken på
200 000 kroner fra Kavlifondet! 

Lerøylaget 22/23 mottok kr. 9000 fra Lerøylaget 21/22!

Vinnerne av Nattcupen i seniorklassen!

Vi takker seniorlagene for dugnad denne helgen.

Vårspretten arrangerer turnering for både minilag og ungdomslag!

Minilagene spiller kampene sine i Bjørnarhallen, og ungdomsslagene spiller i Haukelandshallen.